USM SERTAI PROGRAM MINGGU DERMA DARAH UA BANTU TAMPUNG KEPERLUAN DARAH PUSAT TABUNG DARAH NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 November 2017 – Universiti Sains Malaysia terus prihatin dalam menjaga kebajikan masyarakat apabila turut serta dalam Program Minggu Derma Darah Mahasiswa Prihatin Universiti Awam Malaysia 2017.