TUJUH ALUMNI YSS TERPILIH SERTAI TIGA PROGRAM BERPRESTIJ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 23 November 2017 – Seramai tujuh orang Alumni Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) dari Universiti Sains Malaysia (USM) telah terpilih menyertai tiga program berprestij di atas kecemerlangan prestasi semasa menyertai pelbagai Misi Sukarelawan Siswa di dalam dan luar negara.