SYARAHAN ‘KEPIMPINAN DARI QALBU BERTERAS RUKUN NILAI’ OLEH PROFESOR DATO' SERI MD. SALLEH YAAPAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Pusat Transformasi Insan (PTI) Universiti Sains Malaysia (USM) akan mengadakan Wacana Khas Terampil - "Kepimpinan Dari Qalbu Berteras Rukun Nilai" oleh penerima Anugerah Canselor Sanggar Sanjung 2016, Profesor Dato' Seri Md. Salleh Yaapar pada hari Isnin, 27 November 2017, jam 8.30 pagi hingga 11.00 pagi di Bilik Seminar PTI Bangunan Canselori II USM.