STAF TERKESAN BANJIR MENERIMA BAYARAN BANTUAN BENCANA ALAM DARI TABUNG KEBAJIKAN STAF USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Lanjutan dari kejadian bencana banjir yang telah melanda khususnya di negeri Pulau Pinang telah menyebabkan ramai penduduk terpaksa dipindahkan ke penempatan yang lebih selamat dan banyak berlaku kerosakan harta benda. Dalam hal ini, terdapat juga staf Universiti Sains Malaysia (USM) yang turut terkesan akibat bencana tersebut.