KEJAYAAN BERGANDA GALAKSI R-3 DI KIK PERINGKAT KEBANGSAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
GENTING HIGHLANDS, 21 November 2017 – Kumpulan Galaksi R-3 sekali lagi berjaya mengharumkan nama Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) apabila berjaya mendapat tempat Ketiga dan 10 Kumpulan Terbaik kategori Sektor Awam Persekutuan serta Anugerah Emas dalam Konvensyen Team Excellence Kebangsaan 2017 yang diadakan di Genting International Convention Centre (GICC) baru-baru ini.