KANSER ORAL CEGAH SEBELUM PARAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, KUBANG KERIAN, KELANTAN, 21 November 2017 – "Orang ramai diminta menjalani pemeriksaan awal untuk mengesan kanser oral sebelum keadaan menjadi lebih mudarat," demikian nasihat Dekan Pusat Pengajian Sains Pergigian (PPSG), Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Adam Husein dalam ucapan perasmian Program Sambutan Hari Kanser Oral Peringkat Hospital USM.