BANK ISLAM TUNAIKAN ZAKAT UNTUK PENDIDIKAN PELAJAR USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 20 November 2017 – Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) meneruskan pemberian zakat kepada Universiti Sains Malaysia (USM) untuk pembelajaran dan pendidikan pelajar golongan asnaf.