ALUMNI GSB KUTIP DANA BANTU PELAJAR MISKIN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 November 2017 – Alumni Pusat Pengajian Siswazah Perniagaan (GSB) mengutip dana dalam kalangan ahli-ahlinya dan keluarga terdekat bagi membantu pelajar miskin di sekolah rendah sekitar Pulau Pinang.