350 PELAJAR PPJJ FASA 2 MENDAFTAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 21 November 2017 – Seramai 350 orang pelajar baharu Rancangan Pengajian Jarak Jauh (RPJJ) yang diterima masuk ke Universiti Sains Malaysia (USM) bagi Fasa Kedua telah menghadiri sesi ikrar pelajar baharu baru-baru ini.