330 PELAJAR PERUBATAN USM-KLE JAYAKAN HARI DIABETES SEDUNIA PERINGKAT BELGAUM, INDIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BELGAUM, INDIA, 22 November 2017 – Seramai 330 orang pelajar perubatan Universiti Sains Malaysia-Karnataka Lingayat Education (USM-KLE) bersama-sama pihak KLE Society Prabhakar Kore Charitable Hospital and Medical Research Centre menyambut Hari Diabetes Sedunia peringkat Belgaum, India dengan mengambil bahagian dalam beberapa aktiviti kemasyarakatan yang dijalankan.