USM JUARAI BOLA TAMPAR DI TEMASYA SUKAN PEMENANG 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 November 2017 - Pasukan Bola Tampar Lelaki Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menjuarai Temasya Sukan Persatuan Melayu Pulau Pinang (PEMENANG) 2017 bagi sukan bola tampar. Di perlawanan akhir, USM yang di bawah kendalian jurulatih yang juga staf Jabatan Pembangunan, Hairul Fitri Ahmad berjaya menewaskan Pirates Kampung Belah Dua dengan kiraan mata 15-25, 25-23, 15-14. Permainan berlangsung dalam format liga dan sebanyak 6 pasukan bertanding.