TIGA PRODUK MAKANAN TERBAIK PELAJAR KE HATYAI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 15 November 2017 – Tiga produk makanan terbaik yang dipertandingkan sempena Food Product Development 2017 terpilih mewakili Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) Universiti Sains Malaysia (USM) dalam seminar berkaitan pembangunan produk makanan di Hatyai, Thailand penghujung November ini.