PESAKIT BIPOLAR DISORDER TIDAK SEDAR SIMPTOM PENYAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 16 November 2017 – Seseorang individu yang didiagnos menghidap penyakit Bipolar Disorder selalunya amat sukar menerima kenyataan menghidap penyakit berkenaan kerana simptom-simptom penyakit tersebut yang jarang disedari oleh individu berkenaan.