KERUSI RODA JADI TARIKAN DI MAJLIS PELANCARAN RESTU PRIHATIN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 17 November 2017 – Majlis Pelancaran #RestuPrihatin sempena Hari Bersama Penghuni 1.0 Sidang Akademik 2017/2018 menampilkan keunikan tersendiri dengan kehadiran sebuah kerusi roda. Kerusi roda ini akan digunakan di blok Desasiswa Restu Bangunan M01 dan M02 untuk membawa penghuni yang sakit dan memerlukan bantuan berkaitan.