INOVASI HAMPAS KELAPA DIJADIKAN KEPINGAN DAGING BURGER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 14 November 2017 – Kelapa parut yang sudah digunakan untuk menghasilkan santan selalunya akan dibuang begitu sahaja, namun, sekumpulan pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) mengambil inisiatif menggunakan hampas kelapa ini untuk dijadikan kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus.