GALAKSI R3 RAIH TEMPAT KETIGA, ANUGERAH EMAS DAN 10 KUMPULAN TERBAIK SEKTOR AWAM DI APIC 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 17 November 2017 – Pasukan Galaksi R3 dari Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) mendapat tempat ketiga di Annual Productivity and Innovation Conference and Exposition (APIC) 2017 yang berlangsung di Genting International Convention Centre (GICC) dari 14-16 November 2017.