CROWD FUNDING ANTARA INISIATIF PELAJAR SENI USM KE PERTANDINGAN 3R SCULTURE 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 19 November 2017 – Dua pelajar Pusat Pengajian Seni, Putri Sari Amrizal dan Nor Fatihah Yusof yang sangat obses dan minat bidang kesenian telah berjaya menghasilkan sebuah arca yang diberi nama ‘Rites de Passage’ yang merupakan finalis di Pertandingan Sculpture 3R anjuran Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (SWACorp) sempena Sambutan Hari Kitar Semula Kebangsaan 2017 di Putrajaya kelmarin.