“A DAY FOR HEAVEN KIDS” RAI DAN SERLAHKAN BAKAT OKU DI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 17 November 2017 – Program “A Day For Heaven Kids 2.0” baru-baru ini merupakan program siri kedua yang dianjurkan oleh pelajar Pendidikan Khas Tahun 2 dan Tahun 3 Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (PPIP), Universiti Sains Malaysia (USM) dengan bimbingan pensyarah iaitu Profesor Madya Dr. Aznan Che Ahmad.