ZIARAH ILMU PUSAT ISLAM USM SASAR TINGKAT PRODUKTIVITI DAN PERKHIDMATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA TERENGGANU, 12 November 2017 - Program Ziarah Ilmu Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) ke beberapa institusi pendidikan sekitar Terengganu mampu memberi impak positif terhadap produktiviti dan perkhidmatan Pusat Islam kepada komuniti dalam dan luar kampus.