WARGA USM DINASIHATKAN BERHATI-HATI DALAM MUSIM CUACA BURUK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 5 November 2017 – Warga Universiti Sains Malaysia (USM), pelajar dan staf, dinasihatkan untuk berhati-hati dalam musim cuaca buruk yang melanda Pulau Pinang. Naib Canselor, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail berkata, USM sejak semalam, telah mula memantau dan mengambil pelbagai langkah pencegahan dan pembaikan agar keselamatan pelajar dan staf tidak terjejas.