USM TURUT SAMA JAYAKAN PROGRAM PENANAMAN POKOK AMENITI SERENTAK DI SELURUH PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 11 November 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus menjayakan agenda kelestarian apabila turut menyertai Program Penanaman Pokok Ameniti dalam tempoh 24 jam peringkat negeri Pulau Pinang.