USM KERAH BRIGED SUKARELAWAN TERAJUI MISI BANTUAN TRAGEDI BANJIR PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 8 November 2017 - Kor Sukarelawan Siswa Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengerahkan brigednya untuk turut serta membantu membersihkan kawasan-kawasan terjejas di sekitar Pulau Pinang akibat tragedi banjir besar yang melanda baru-baru ini.