PENGERUSI LGU DILANTIK PENGERUSI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH YAYASAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 3 November 2017 – Pengerusi Lembaga Gabenor Universiti Sains Malaysia (LGU USM) Tan Sri Datuk Dr. Zulkefli A. Hassan dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pemegang Amanah Yayasan USM yang baharu mulai tahun 2017.