OMBUDSMAN USM TERIMA ANUGERAH CANSELOR SANGGAR SANJUNG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 3 November 2017 – Ombudsman Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Seri Dr. Md. Salleh Yaapar menerima anugerah tertinggi dan berprestij di Majlis Anugerah Sanggar Sanjung (MASS 2016) iaitu Anugerah Canselor yang dinobatkan kepada ilmuwan yang tinggi dalam kesarjanaan akademik.