IPPT DAN BBNGO HANTAR MISI BANTUAN MANGSA BANJIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BERTAM, 8 November 2017 – Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) bersama-sama Pertubuhan Gabungan Bantuan Bencana Banjir NGO Malaysia (BBNGO) sedang giat menjalankan usaha membantu mangsa banjir yang masih lagi belum pulih sepenuhnya di daerah Seberang Perai Utara.