INDUSTRI MADU KELULUT TAWAR PENDAPATAN LUMAYAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 9 November 2017 – Pengusaha madu kelulut mempunyai prospek cerah khususnya jika komited mengusahakan penternakan kelulut secara komersial dan berupaya mengeluarkan kualiti madu yang bertaraf premium.