WARGA EMAS ANTARA PENERIMA IJAZAH SARJANA MUDA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 1 November 2017 – Usia bukanlah penghalang bagi warga emas, Krishnan Madavanair, 73, untuk mencapai kejayaan dalam akademik apabila berjaya menerima Ijazah Sarjana Muda Sains Kemasyarakatan pada Majlis Konvokesyen ke-55 Universiti Sains Malaysia (USM) di sini, hari ini.