TIDAK SANGKA BERGRADUASI BERSAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 30 Oktober 2017 – Mantan Pendaftar Universiti Sains Malaysia (USM), Dato’ Azman Abdullah, 63, menyokong penuh untuk anak dan menantunya menyambung pengajian namun tidak menyangka mereka menerima ijazah pada hari upacara yang sama pada tahun ini.