SUAMI ISTERI BELAJAR DAN KONVO BERSAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 1 November 2017 – Sepasang suami isteri, Zambri Zainal Abidin, 39, dan Norlia Ali, 32, hari ini bergelar siswazah apabila bergraduasi dalam sidang yang sama setelah lima tahun belajar bersama dalam program pengajian jarak jauh di Universiti Sains Malaysia (USM).