EDUVARIOME BERI KESEDARAN TENTANG TALASEMIA KEPADA PELAJAR SEKOLAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KEPALA BATAS, 30 Oktober 2017 – Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) bekerjasama dengan “Malaysian Node of the Human Variome Project” (MyHVP) di bawah UNESCO bagi menjayakan Projek Eduvariom yang diadakan di Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Haji Ahmad Badawi di sini baru-baru ini.