DITOLAK ENAM KALI, NOORILHAM BUKTI KEMAMPUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 31 Oktober 2017 – Setelah enam kali ditolak untuk melanjutkan pengajian di Universiti Awam (UA) kerana cacat penglihatan, Noorilham Ismail, 27, bukti kemampuannya dengan bergraduasi dalam bidang Sejarah di Universiti Sains Malaysia (USM) dengan Purata Nilai Gred Keseluruhan (PNGK) 3.55.