BERJUANG SEHINGGA DETIK TERAKHIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 3 November 2017 – “Kugan pergi dalam masa yang sangat singkat dan dia merahsiakan penyakitnya daripada kami,” kata ibu mendiang Kugan Balasubramaniam, 23, siswazah yang tidak sempat meraikan kejayaannya dalam Upacara Konvokesyen ke-55 Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini.