ATLET KARATE NEGARA TERIMA IJAZAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 31 Oktober 2017 – Walaupun tanggungjawab mengharumkan nama negara perlu digalas, namun kesibukan sebagai atlet tidak pernah menjadi penghalang, sebaliknya dijadikan pemangkin pembakar semangat atlet kebangsaan dalam sukan Karate-Do, Lim Chee Wei, 26, apabila berjaya menamatkan pengajian dalam Upacara Konvokesyen Universiti Sains Malaysia (USM) Ke-55 hari ini.