ADIK BERADIK BERIJAZAH DALAM KONVO YANG SAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 31 Oktober 2017 – Upacara Konvokesyen ke-55 Universiti Sains Malaysia (USM) turut menyaksikan dua orang adik-beradik berjaya menggenggam segulung ijazah sarjana dan sarjana muda dalam konvo yang sama.