SUAMI SEBAK TERIMA IJAZAH SARJANA MENDIANG ISTERI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 29 Oktober 2017 – Seorang suami tidak mampu menahan rasa sebak apabila menerima Ijazah Sarjana milik isterinya pada Upacara Konvokesyen ke-55 Universiti Sains Malaysia (USM) yang berlangsung di Dewan Tuanku Syed Putra, di sini hari ini. Lim Chin Heng, 46, berkata, dia menerima anugerah tersebut mewakili mendiang isterinya, Tan Soo Choo, 46, yang meninggal dunia pada 17 Oktober lalu akibat kanser kolon.