ROADSHOW INTEGRITI 2017 JAYAKAN AGENDA PEMBUDAYAAN INTEGRITI DALAM PENJAWAT AWAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 Oktober 2017 – Penjawat Awam diseru menjayakan agenda pembudayaan, penghayatan dan pengukuhan integriti selari dengan objektif Pelan Integriti Nasional melalui Roadshow INTEGRITI 2017 yang diadakan baru-baru ini di Universiti Sains Malaysia (USM).