PU TAHA ANTARA PENERIMA IJAZAH DOKTOR FALSAFAH USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 28 Oktober 2017 – Dalam kesibukan bergelar pendakwah selebriti, Taha Mohd Omar atau lebih mesra dikenali sebagai PU Taha, 30, akhirnya berjaya menamatkan pengajiannya dalam bidang Pengurusan Pembangunan Islam di peringkat Doktor Falsafah di Universiti Sains Malaysia (USM).