PROF. NIK HAZLINA DINOBATKAN TOKOH AKADEMIK BAHASA MELAYU 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 29 Oktober 2017 – Pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Nik Hazlina Nik Hussain terus mengharumkan nama USM apabila dinobatkan sebagai Tokoh Akademik Bahasa Melayu 2017. Majlis penyampaian anugerah disempurnakan oleh Menteri Besar Perak, YAB Dato’ Seri Diraja Dr. Zambry Abdul Kadir di MRSM Felda Kampus Tun Abdul Razak, Sungkai, Perak pada 26 Oktober yang lalu.