PENYERTAAN PBJ KE-27 MENINGKAT 50% - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 23 Oktober 2017 – Acara tahunan Universiti Sains Malaysia (USM), Pesta Bola Jaring USM-Penang International (PBJ) ke-27 pada tahun ini menunjukkan peningkatan 50 peratus penyertaan berbanding tahun lalu.