MASYARAKAT PERLU TERUS PERJUANG NILAI KENEGARAAN DAN PATRIOTISME UNTUK SEBUAH NEGARA MERDEKA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 26 Oktober 2017 - Pensyarah Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Sivamurugan Pandian hari ini menerima pengiktirafan dari Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) setelah dilantik sebagai Ikon Patriotik sempena Hari Kebangsaan Malaysia kali ke-60 dan Hari Malaysia 2017 baru-baru ini.