GRADUAN DOKTOR FALSAFAH TERMUDA MAHU TEROKA BIDANG BIOFIZIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Oktober 2017 – “Saya ingin meneroka lagi bidang Fizik ini dan bercadang untuk mendalami kajian dalam bidang pengkhususan Biofizik,” kata pemegang Ijazah Doktor Falsafah (PhD) termuda sempena Upacara Konvokesyen ke-55 Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Naja Nadiera Omar, 23.