CACAT BUKAN HALANGAN UNTUK MENGGENGGAM IJAZAH SARJANA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 29 Oktober 2017 – Graduan Orang Kelainan Upaya (OKU), Khu Li Huang, 35, tidak menjadikan kekurangan fizikalnya sebagai penghalang untuk menggengam segulung sarjana dalam bidang Antropologi dan Sosiologi.