ANAK TUKANG CAT CEMERLANG DAN TERIMA 3 PINGAT EMAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 27 Oktober 2017 – Seorang anak Tukang Cat, Thong See Wai, 23, cemerlang dalam pengajian di Universiti Sains Malaysia (USM) sekaligus dianugerahkan tiga pingat emas termasuk Hadiah Pingat Emas Canselor iaitu anugerah tertinggi yang diberikan kepada pelajar tahun akhir yang terbaik dalam segala lapangan.