USM LOKASI YE RAIKAN PENCAPAIAN TAHUNAN PROGRAM PENDIDIKAN KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 14 Oktober 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini menjadi lokasi bagi program usahawan muda, dikenali sebagai Program Young Enterprise (YE) yang dihadiri oleh lebih 250 pelajar dari sekolah-sekolah di seluruh negeri Pulau Pinang.