PREMIUM KELULUT: INOVASI HOLISTIK PERKASA SOSIO EKONOMI DAN ALAM SEKITAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA TERENGGANU, 8 Oktober 2017 – Mesin pengering madu kelulut, inovasi kreatif penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM) adalah penyelesaian dalam mendapatkan kualiti madu premium yang bukan sekadar enak, malah dijamin tahap kebersihannya.