PENSYARAH REDAC DINOBAT SAINTIS MUDA NEGARA 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 16 Oktober 2017 - Pensyarah Pusat Penyelidikan Kejuruteraan Sungai dan Saliran Bandar (REDAC), Dr. Foo Keng Yuen, 35, dinobat sebagai Saintis Muda Negara di Majlis Anugerah Inovasi Negara (AIN) 2017 yang berlangsung di Taman Teknologi Malaysia di sini hari ini.