PELAJAR USM BERGOTONG-ROYONG BERSIHKAN PANTAI DI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
GERTAK SANGGUL, 15 Oktober 2017 – Seramai 35 orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini berkesempatan untuk bergotong-royong bersama penduduk kampung di pantai Gertak Sanggul, Balik Pulau, Pulau Pinang.