NC SERU BARISAN MPPUSM JADI PEMIMPIN H.E.B.A.T. - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 10 Oktober 2017 - Barisan kepimpinan Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (MPPUSM) bagi sidang akademik 2017/2018 diseru supaya menjadi pemimpin pelajar yang mempunyai nilai HEBAT iaitu Holistic, Entrepreneurial, Balanced, Articulate dan Thinking.