'MAKERS SPACE' BUKA PELUANG WARGA USM TONJOL BAKAT PENYELIDIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BUKIT JALIL, 12 Oktober 2017 - Warga kampus Universiti Sains Malaysia (USM) tidak mengira peringkat jawatan dan pendidikan kini berpeluang menceburi bidang penyelidikan melalui idea-idea kreatif dengan adanya 'Makers Space'.