10 KANAK-KANAK DIBANTU BEDAH JANTUNG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, KUBANG KERIAN, 12 Oktober 2017 - Bayi berusia tujuh hari antara 10 kanak-kanak yang telah berjaya menjalani pembedahan jantung kongenital oleh pakar bedah dari United Kingdom (UK) di Hospital Universiti Sains Malaysia (Hospital USM) Kubang Kerian, baru-baru ini.